menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Alphen aan den Rijn weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Alphen aan den Rijn

Een kundige Payroll uit Alphen aan den Rijn helpt u graag verder.

Is payrolling in Alphen aan den Rijn iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Alphen aan den Rijn of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Alphen aan den Rijn een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Alphen aan den Rijn u het voordeligst uit bent.

981
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
5.629
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Alphen aan den Rijn

Professionele payrollbedrijven uit Alphen aan den Rijn

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Alphen aan den Rijn. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Florens van de Weijer, regiomanager in Alphen aan den Rijn. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Alphen aan den Rijn.

Meer flexibiliteit door payrolling

Werkt u in een sector waar veel mensen werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Een meer wisselde contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Als u uw medewerkers zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de medewerker vast in dienst moeten nemen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U mag een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Een langer tijdelijk contract is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Vooral als uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te ondertekenen. U kunt zo door middel van een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd verzekerd van een bijbaan.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit Alphen aan den Rijn aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Alphen aan den Rijn te zeggen hebben!

img

Huug Ulsens

Ik ben via Professionals Alphen aan den Rijn terecht gekomen bij een geschikte Payroll. Door de deskundigheid van Professionals Alphen aan den Rijn heb ik meteen een adequate professional kunnen contacteren. Dit heeft mij enorm veel stress bespaart!

img

Elsanne Vriend

Direct een Payroll gevonden. Ik ben goed en deskundig geholpen door Professionals Alphen aan den Rijn. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Alphen aan den Rijn

Let's Talk

Bij Professionals Alphen aan den Rijn staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier