menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Alphen aan den Rijn weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Alphen aan den Rijn

Een kundige Mediator uit Alphen aan den Rijn helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij professionele mediators uit Alphen aan den Rijn

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflict om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de standpunten van allebei de partijen en zal vervolgens proberen de problemen helder te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Op die manier kan worden voorkomen dat er op een later moment weer een conflict zal ontstaan.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Alphen aan den Rijn biedt uitkomsten.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Verhoudingen verslechteren en men wil niet meer naar elkaar te luisteren. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is vaak niet nodig.

Mediation, of conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en wordt steeds populairder. Vaak wordt mediation nu ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Een mediator uit Alphen aan den Rijn kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke geschillen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
825
Klanten geholpen met mediators vergelijken
5.629
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Alphen aan den Rijn

Heeft u een zakelijke mediator uit Alphen aan den Rijn nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Alphen aan den Rijn of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Alphen aan den Rijn.

mac
mac
img

Ik ben Florens van de Weijer, regiomanager in Alphen aan den Rijn. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Alphen aan den Rijn.

Zoeken naar bekwame mediators regio Alphen aan den Rijn?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Alphen aan den Rijn. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Alphen aan den Rijn mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allemaal geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een juridisch proces is er maar één winnaar; bij een mediation proces komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel verschillende mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze website. Op die manier kunt u de mediators met elkaar vergelijken en besluiten met wie u in zee wilt gaan. Misschien de voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Alphen aan den Rijn is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Alphen aan den Rijn te zeggen hebben!

img

Basten Noltus

Er was meteen al een klik met de mannen van Professionals Alphen aan den Rijn. Mede door hun snelle service ben ik uitgekomen bij een super goede Mediator. Dus als jij zelf nog middenin je zoektocht zit zou ik Professionals Alphen aan den Rijn sowieso aanbevelen.

img

Neele Lievendag

Door Professionals Alphen aan den Rijn heb ik snel een aantal degelijke mediators doorgestuurd gekregen waar ik iets mee kan. Na het inzien van de offertes heb ik een tweetal bedrijven extra benaderd om langs te komen. De pitches waren fijn en ik heb er vertrouwen in dat de overgebleven partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Alphen aan den Rijn

Let's Talk

Bij Professionals Alphen aan den Rijn staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier